Dailysteals og COVID-19 serviceopdateringer. Du kan opleve forsinkelser i forsendelsen. Lær mereher.

Fortrolighedspolitik

Daily Steals Privatlivspolitik

-----

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra www.dailysteals.com ("Webstedet").

PERSONLIGE OPLYSNINGER VI SAMLER

Når du besøger webstedet, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Når du gennemser webstedet, indsamler vi desuden oplysninger om de individuelle websider eller produkter, du ser, hvilke websteder eller søgeudtryk, der henviste dig til webstedet, og oplysninger om, hvordan du interagerer med webstedet. Vi henviser til denne automatisk indsamlede information som "Enhedsinformation".

Vi indsamler enhedsinformation ved hjælp af følgende teknologier:
- "Cookies" er datafiler, der placeres på din enhed eller computer og indeholder ofte en anonym unik identifikator. For mere information om cookies, og hvordan du deaktiverer cookies, kan du besøge http://www.allaboutcookies.org.
- "Logfiler" sporer handlinger, der forekommer på webstedet, og indsamler data inklusive din IP-adresse, browsertype, internetudbyder, henvisnings- / exit-sider og dato / tidstempler.
- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer, der bruges til at registrere oplysninger om, hvordan du gennemser webstedet.

Når du foretager et køb eller forsøger at foretage et køb via webstedet, indsamler vi visse oplysninger fra dig, herunder dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsoplysninger (herunder kreditkortnumre, e-mail-adresse og telefonnummer. Vi henviser til til disse oplysninger som "Ordreinformation".

Når vi taler om "Personlige oplysninger" i denne privatlivspolitik, taler vi både om enhedsinformation og ordreinformation.

HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?
Vi bruger ordreinformationen, som vi indsamler generelt, til at udføre eventuelle ordrer, der er placeret via webstedet (herunder behandling af dine betalingsoplysninger, arrangering af forsendelse og give dig fakturaer og / eller ordrebekræftelse). Derudover bruger vi denne ordreinformation til:

  • Kommuniker med dig
  • Screen vores ordrer for potentiel risiko eller svig
  • Når du er i tråd med de præferencer, du har delt med os, skal du give dig information eller reklame, der vedrører vores produkter eller tjenester.


Vi bruger enhedsinformationen, som vi indsamler, for at hjælpe os med at screene for potentiel risiko og svig (især din IP-adresse), og mere generelt for at forbedre og optimere vores websted (for eksempel ved at generere analyser om, hvordan vores kunder gennemser og interagerer med webstedet og for at vurdere succesen med vores marketing- og reklamekampagner).

DELING DIN PERSONLIGE OPLYSNINGER
Vi deler dine personlige oplysninger med tredjepart for at hjælpe os med at bruge dine personlige oplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruger vi Shopify til at drive vores online butik - du kan læse mere om, hvordan Shopify bruger dine personlige oplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger webstedet - du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige oplysninger her: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/. Du kan også fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


Endelig kan vi også dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og regler, for at reagere på en stævning, søgekendelse eller anden lovlig anmodning om information, vi modtager, eller på anden måde beskytte vores rettigheder.

Californiens privatlivets fred

Rettelse af data

Du kan bruge linkene herunder til at opdatere dine kontodata, hvis de ikke er korrekte.

Dataportabilitet

Du kan bruge nedenstående links til at downloade alle de data, vi lagrer og bruger til en bedre oplevelse i vores butik.

Adgang til personlige data

Du kan bruge linket herunder til at anmode om en rapport, der indeholder alle personlige oplysninger, som vi gemmer til dig.

Ret til at blive glemt

Brug denne mulighed, hvis du vil fjerne dine personlige og andre data fra vores butik. Husk det denne proces sletter din konto, så du ikke længere kan få adgang til eller bruge den mere.


BEHAVIORAL reklame
Som beskrevet ovenfor bruger vi dine personlige oplysninger til at give dig målrettede reklamer eller marketingkommunikation, som vi mener kan være af interesse for dig. For mere information om, hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøge Network Advertising Initiative (“NAI”) uddannelsesside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan fravælge målrettet annoncering ved hjælp af nedenstående links:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliance's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

SPOR IKKE
Bemærk, at vi ikke ændrer vores websteds dataindsamling og -praksis, når vi ser et Spor ikke-signal fra din browser.

DIN RETTIGHEDER
Hvis du er bosiddende i Europa, har du ret til at få adgang til personlige oplysninger, som vi besidder om dig, og til at bede om, at dine personlige oplysninger rettes, opdateres eller slettes. Hvis du gerne vil udøve denne ret, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Hvis du er europæisk bosiddende, bemærker vi desuden, at vi behandler dine oplysninger for at opfylde kontrakter, vi måtte have med dig (for eksempel hvis du foretager en ordre via webstedet), eller på anden måde forfølger vores legitime forretningsinteresser, der er anført ovenfor. Bemærk desuden, at dine oplysninger vil blive overført uden for Europa, herunder til Canada og De Forenede Stater.

DATA RETENTION
Når du afgiver en ordre gennem webstedet, opretholder vi dine ordreoplysninger til vores poster, medmindre og indtil du beder os om at slette disse oplysninger.

ÆNDRINGER
Vi opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle for eksempel ændringer i vores praksis eller af andre operationelle, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager.

1. Definitioner
(a) "lovgivning om databeskyttelse" betyder europæiske direktiver 95/46 / EF og 2002/58 / EF og enhver lovgivning og / eller forordning, der gennemfører eller udarbejder i henhold til dem, eller som ændrer eller erstatter nogen af ​​dem (herunder de generelle data Beskyttelsesforordning, forordning (EU) 2016/679);

(b) "Databehandler", "Databehandler", "Processor", "Behandling", "Underprocessor" og "Tilsynsmyndighed" skal fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse;

(c) "Personlige data" som brugt i dette tillæg betyder oplysninger, der vedrører en identificerbar eller identificeret registreret person, der besøger eller udfører transaktioner gennem din butik (en "kunde"), som Shopify behandler som en databehandler i løbet af levering dig med tjenesterne. Uanset ovennævnte sætning inkluderer personlige data ikke oplysninger, som Shopify behandler i forbindelse med tjenester, som de leverer direkte til en forbruger, f.eks. Gennem dets forbrugervendte applikationer som Frenzy eller dets forbrugervendte tjenester som Shopify Pay; og

(d) Alle andre aktiverede vilkår i dette tillæg skal have den samme definition som i aftalen.

2. Databeskyttelse
2.1. Hvis en registreret er beliggende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, behandles den registrerede personlige data af Shopifys irske tilknyttede selskab, Shopify International Ltd. Som en del af leveringen af ​​tjenesterne, kan disse personoplysninger overføres til andre regioner, herunder til Canada og De Forenede Stater. Sådanne overførsler gennemføres i overensstemmelse med relevant lovgivning om databeskyttelse.

2.2. Når Shopify behandler personoplysninger i løbet af levering af tjenesterne, vil Shopify:

2.2.1. Behandle personoplysningerne som en databehandler kun med det formål at levere Tjenesterne i overensstemmelse med dokumenterede instruktioner fra dig (forudsat at sådanne instruktioner svarer til Tjenesternes funktionaliteter), og som det senere kan blive aftalt af dig. Hvis Shopify ifølge loven er forpligtet til at behandle personoplysninger til andet formål, giver Shopify dig forudgående varsel om dette krav, medmindre Shopify ifølge loven er forbudt at give en sådan meddelelse;

2.2.2. underrette dig, hvis din instruktion til behandling af personoplysninger, ifølge Shopify, er i strid med gældende lovgivning om databeskyttelse;

2.2.3. underretter dig straks, i det omfang det er tilladt ved lov, efter at have modtaget en forespørgsel eller klage fra en registreret eller en tilsynsmyndighed vedrørende Shopifys behandling af personoplysninger;

2.2.4. implementere og vedligeholde passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte de personlige data mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod utilsigtet tab, ødelæggelse, skade, tyveri, ændring eller videregivelse. Disse forholdsregler skal være passende til den skade, der måtte være resultatet af enhver uautoriseret eller ulovlig behandling, utilsigtet tab, ødelæggelse, skade eller tyveri af personoplysninger og passende til arten af ​​de personoplysninger, der skal beskyttes;

2.2.5. give dig på anmodning ajourførte attesteringer, rapporter eller uddrag deraf, hvor de er tilgængelige fra en kilde, der er ansvarlig for revision af Shopifys databeskyttelsespraksis (f.eks. eksterne revisorer, intern revision, databeskyttelsesrevisorer) eller passende certificeringer, så du at vurdere overholdelsen af ​​betingelserne i dette tillæg;

2.2.6. underrette dig straks, når du bliver opmærksom på og bekræfter enhver utilsigtet, uautoriseret eller ulovlig behandling af, videregivelse af eller adgang til personoplysninger;

2.2.7. sikre, at dets personale, der får adgang til personoplysninger, er underlagt fortrolighedsforpligtelser, der begrænser deres evne til at videregive kundens personlige data; og

2.2.8. ved opsigelse af aftalen vil Shopify omgående starte sin udrensningsproces for at slette eller anonymisere de personlige data. Hvis du anmoder om en kopi af sådanne personlige data inden for 60 dage efter opsigelsen, giver Shopify dig en kopi af sådanne personlige data.

2.3 I løbet af levering af tjenesterne anerkender du og accepterer, at Shopify kan bruge underprocessorer til at behandle de personlige data. Shopifys brug af enhver specifik underprocessor til behandling af personoplysninger skal være i overensstemmelse med lovgivningen om databeskyttelse og skal reguleres af en kontrakt mellem Shopify og underprocessor.

3. Diverse
3.1 I tilfælde af konflikter eller uoverensstemmelser mellem bestemmelserne i aftalen og dette tillæg skal bestemmelserne i dette tillæg være gældende. For at undgå tvivl og i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, er ethvert og alt ansvar i henhold til dette tillæg, herunder begrænsninger deraf, underlagt de relevante bestemmelser i aftalen. Du anerkender og accepterer, at Shopify fra tid til anden kan ændre dette tillæg ved at offentliggøre det relevante ændrede og ændrede tillæg på Shopifys websted, tilgængeligt på https://www.shopify.com/legal/dpa, og sådanne ændringer til tillægget er effektive som fra datoen for udstationering. Din fortsatte brug af tjenesterne efter det ændrede tillæg er sendt til Shopifys websted udgør din aftale om og accept af det ændrede tillæg. Hvis du ikke accepterer ændringer i tillægget, skal du ikke fortsætte med at bruge tjenesten.

3.2 Bortset fra som specifikt ændret og ændret i dette tillæg, forbliver alle vilkår, bestemmelser og krav i aftalen fortsat i fuld kraft og virkning og styrer dette tillæg. Hvis en bestemmelse i tillægget holdes ulovlig eller ikke kan håndhæves i en retssag, skal denne bestemmelse afbrydes og være uvirksom, og resten af ​​dette tillæg forbliver operationelt og bindende for parterne.

3.3 Betingelserne i dette tillæg styres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i provinsen Ontario og Canadas love heri uden hensyntagen til principper for lovkonflikter. Parterne underkaster sig uigenkaldeligt og ubetinget til den eksklusive jurisdiktion for domstolene i provinsen Ontario med hensyn til enhver tvist eller krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med dette tillæg.

SMS / MMS MOBILMESSAGING MARKETING PROGRAM

Vi respekterer dit privatliv. Vi vil kun bruge oplysninger, du leverer via programmet, til at overføre dine mobilbeskeder og svare dig om nødvendigt. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, deling af oplysninger med platformudbydere, telefonselskaber og andre leverandører, der hjælper os med levering af mobilbeskeder. VI SÆLGER, LEJER, LÅN, HANDLER, LEASER ELLER ANDRE OVERFØRES TIL AT OVENDE NOGEN TELEFONNUMMER ELLER KUNDESOPLYSNINGER, DER INDSAMles gennem programmet til enhver tredje part. Ikke desto mindre forbeholder vi os retten til altid at videregive alle oplysninger, der er nødvendige for at imødekomme enhver lov, forskrift eller regeringsanmodning, for at undgå ansvar eller for at beskytte vores rettigheder eller ejendom. Når du udfylder formularer online eller på anden måde giver os information i forbindelse med programmet, accepterer du at give nøjagtige, komplette og ægte oplysninger. Du accepterer ikke at bruge et forkert eller vildledende navn eller et navn, som du ikke er autoriseret til at bruge. Hvis vi efter vores skøn mener, at sådanne oplysninger er usande, unøjagtige eller ufuldstændige, eller du har tilmeldt dig programmet til et yderste formål, kan vi nægte dig adgang til programmet og forfølge eventuelle passende juridiske retsmidler.

California Civil Code Afsnit 1798.83 tillader brugere af programmet, der er bosiddende i Californien, at anmode om visse oplysninger om vores videregivelse af de oplysninger, du leverer gennem programmet til tredjepart til deres direkte markedsføringsformål. For at indgive en sådan anmodning, bedes du kontakte os på følgende adresse: 

Daglige stjæle

1249 Stirling Rd Ste 2, Dania Beach, Florida 33004

support@dailysteals.com

Denne fortrolighedspolitik er strengt begrænset til programmet og har ingen indflydelse på nogen (e) anden privatlivspolitik (e), der kan regulere forholdet mellem dig og os i andre sammenhænge.


Webstedet er ikke beregnet til personer under 16 år.

KONTAKT OS
For mere information om vores privatlivspraksis, hvis du har spørgsmål eller vil gerne indgive en klage, så kontakt os via e-mail på support@dailysteals.com eller pr. Mail ved hjælp af nedenstående oplysninger:



-----